Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ασφάλιση προς τρίτους, απεριόριστα χιλιόμετρα, όλους τους νόμιμους φόρους, επιπλέον οδηγό, 24ωρη οδική βοήθεια, δωρεάν μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο των Χανίων, το λιμάνι της Σούδας και σε οποιοδήποτε σημείο της επιλογής σας στην πόλη των Χανίων, χάρτες και ταξιδιωτικές πληροφορίες, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση μηχανικού προβλήματος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: Η ελάχιστη ηλικία είναι τα 24 έτη. Οι ενοικιαστές ηλικίας 23 ετών και κάτω είναι πλήρως υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που προκαλούνται στο όχημα.

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο οδηγός υποχρεούται να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή έγκυρη διεθνή άδεια οδήγησης. Απαιτείται τουλάχιστον 12 μήνες εμπειρία οδήγησης.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 24 ώρες. Κάθε ώρα (ώρες) που υπερβαίνει την προβλεπόμενη περίοδο ενοικίασης θα χρεωθεί με βάση το 1 / 5ο του μισθώματος ενοικίασης 24 ωρών.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Το συμφωνηθέν ποσό μίσθωσης συν μία εγγύηση ύψους 300 ευρώ καταβάλλεται κατά την παράδοση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Μια τελική προσαρμογή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της περιόδου ενοικίασης και επιστροφής του αυτοκινήτου εάν χρειαστεί.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ Ή ΚΥΡΩΣΕΙΣ: Τα πρόστιμα ή οι ποινές κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης είναι ευθύνη του οδηγού.

ΚΑΥΣΙΜΑ: Όλα τα έξοδα καυσίμων είναι ευθύνη του ενοικιαστή. Εάν το όχημα δεν επιστραφεί με το ίδιο επίπεδο καυσίμου όπως και όταν παραδόθηκε στον ενοικιαστή, θα προστεθεί μια χρέωση ιση με τη διαφορά του καυσίμου.

ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Το αυτοκίνητο που επιστρέφει σε άλλη θέση εκτός από την αρχική θέση ενοικίασης) υπόκεινται σε συμφωνία και επιβεβαίωση από την AUTOSMART κατά την παράδοση.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ: Εκτός Κρήτης και με Οποιοδήποτε πλοίο η αλλο μέσο ή μεταφορά οποιουδήποτε οχήματος πρέπει να είναι με προηγούμενη γραπτή έγκριση της AUTOSMART Ενοικιάσεις Αυτοκινητου

ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ & GPS: Διατίθενται κατόπιν αιτήματος κατά την κράτηση.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Όλα τα οχήματα AUTOSMART Ενοικιάσεις αυτοκινήτων έχουν ασφαλιστική κάλυψη για σωματικές βλάβες, θάνατο και υλικές ζημιές πρός τρίτους, νομική καλυψη ατυχημα απο ανασφάλιστο όχημα,και οδική βοήθεια. Τα τρίτα μέρη ορίζονται ως επιβάτες οχημάτων, με εξαίρεση τον οδηγό.

Η τρέχουσα απαλλακτική υποχρέωση του ενοικιαστή είναι απο 800 έως 1500 ευρώ συν φ.π.α, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος, ζημιές που θα προκληθούν στο όχημα και έως αυτά τα ποσά δεν καλύπτονται απο καμία ασφάλεια και ο ενοικιαστής οφείλει να τα καταβάλει ο ίδιος.

Μεγαλύτερη κάλυψη είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση, εάν ζητηθεί πριν από την έναρξη της περιόδου ενοικίασης, εάν αποδεχθεί τους σχετικούς όρους της παρούσας συμφωνίας, πληρώνει ένα επιπλέον ποσό που υπολογίζεται σε ημερήσια βάση σύμφωνα με το τιμολόγιο των εκμισθωτών.

 

Η ασφάλιση δεν καλύπτει τα ακόλουθα

Ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος, των ελαστικών καιτου κατω μερους του οχήματος, εκτός εάν η ζημία αυτή προκύπτει από ατύχημα που καλύπτεται από τους όρους της συμφωνίας ενοικίασης αυτοκινήτου.

Ζημιές που προκύπτουν από ατύχημα που προκαλείται με οποιονδήποτε τρόπο από τον οδηγό ή οποιονδήποτε από τους επιβάτες του και είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, όπως ορίζεται από το εφαρμοστέο νομικό καθεστώς.

Ζημιά που προκύπτει από ατύχημα όταν ο οδηγός του οχήματος δεν είναι καθορισμένος οδηγός με προηγούμενη γραπτή άδεια.

Ζημία ή ζημιές που προκύπτει από το ότι ο ενοικιαστής δεν έλαβε όλες τις δυνάτες προφυλάξεις για να σταθμεύσει σωστά το όχημα σε ένα νόμιμο χώρο στάθμευσης και να ασφαλίσει το όχημα.

Ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα του ότι το όχημα οδηγούσε σε μη ασφαλές οδόστρωμα. Για παράδειγμα, (χωρις όμως να περιορίζεται σε αυτο) ένας μη ασφαλτοστρωμένος δρόμος.